Laksespyd med grillede forårsløg
8. oktober 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Grillet laks får en dejlig sprød overflade og en helt mør midte. De hele forårsløg mister lidt af deres skarphed, når de grilles og får derimod en god sødme. Servér evt. med ris eller nudler.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær laksen i 2 cm tykke skiver, og læg dem i en marinade af sojasauce, citronsaft og honning.
Rens forårsløgene, og grill dem hele i et par minutter.
Sæt laksen på spyd, og grill den 1-2 minutter på hver side ved høj varme.
Anret laksen med forårsløg, og pynt med løgspirer og koriander.
Servér gerne ekstra sojasauce til og evt. nudler eller ris.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk