Laksesandwich med basilikumdressing
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Line Falck
De små laksesandwich smager af én mere og én mere ... Så husk at lave rigeligt!
Ingredienser
Sådan gør du
Skær brødet i skiver let på skrå. Skær, så hver person får 4 skiver brød – svarende til 2 sandwich pr. person.
Del lakseskiverne i mindre stykker. Skær mozzarella i skiver, så der er en skive til hver sandwich.
Rør yoghurt sammen med hakket basilikum, og smag til med salt og peber.
Smør fluteskiverne med dressingen (gem overskydende dressing til dip),og læg skiverne sammen til sandwich med fyld af laks, mozzarella, lidt rucola (gem resten til salaten) og evt. rød skovsyre.
Skyl og pluk salaten. Rens peberfrugten, og skær den i tynde strimler. Rens forårsløg, og skær dem i tynde skiver.
Vend det hele sammen med resten af rucolaen i en skål, dryp med olie, og krydr med salt og peber.
Tip!
Hvis du får gæster, er laksesandwichene fine som en nem forret.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk