Laksesalat med fennikel, linser og dijondressing

10. december 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Varmrøget laks er både lækkert og mættende. Her er den blandet i en frisk salat med en syrligsød dressing af honning og dijonsennep.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og afdryp salaten, og skær den i grove stykker. Skyl fenniklerne, og skær dem i tynde skiver, f.eks. på et mandolinjern. Skyl og afdryp linserne. Bland salat, fennikel og linser sammen i en serveringsskål.
Rør mayonnaise, sennep og honning sammen i en skål til en cremet dressing, og smag til med salt og peber. Vend lidt af dressingen sammen med salaten.
Pluk laksen i mindre stykker. Flæk avocadoerne, fjern stenene, og skær avocadokødet i skiver. Fordel laks og avocado på toppen af salaten, og drys med grofthakkede mandler. Servér med brød og resten af dressingen i en skål.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar