Lakseruller med asparges

8. oktober 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Var det noget med en lille hapser med laks og asparges? De små ruller er fyldt med en cremet ostecreme med birkes, der giver et dejligt knasende element.

Ingredienser

Sådan gør du

Knæk aspargesene, og kassér den nederste, træede ende.
Halvér aspargesene, og læg dem i kogende vand i 1 minut. Skyl dem i koldt vand, og lad dem afdryppe.
Rør flødeost og rygeost med birkes, hakket dild, revet citronskal, salt og peber.
Del lakseskiverne, og rul dem om et par asparges og lidt ostecreme.
Drys rullerne med birkes og servér som appetizer, forret eller på frokostbuffet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar