Lakseruller med asparges
8. oktober 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Var det noget med en lille hapser med laks og asparges? De små ruller er fyldt med en cremet ostecreme med birkes, der giver et dejligt knasende element.
Ingredienser
Sådan gør du
Knæk aspargesene, og kassér den nederste, træede ende.
Halvér aspargesene, og læg dem i kogende vand i 1 minut. Skyl dem i koldt vand, og lad dem afdryppe.
Rør flødeost og rygeost med birkes, hakket dild, revet citronskal, salt og peber.
Del lakseskiverne, og rul dem om et par asparges og lidt ostecreme.
Drys rullerne med birkes og servér som appetizer, forret eller på frokostbuffet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på lakseroulade med dildcreme
Powered by Froala Editor