Lakseroulade med wasabi på ristet rugbrød
28. august 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Den klassiske lakseroulade er piftet op med stærk wasabi og kan sagtens laves et par dage i forvejen, så du har god tid til dine gæster.
Bemærk
Frysertid: Mindst 2 timer
Ingredienser
Sådan gør du
Læg et stort stykke husholdningsfilm på køkkenbordet. Læg lakseskiverne ved siden af hinanden oven på husholdningsfilmen, så de danner en aflang firkant. Lad skiverne lappe et lille stykke ind over hinanden.
Rør flødeost sammen med wasabipasta, citronsaft, salt og peber i en skål, og smør det ud på lakseskiverne i et tyndt lag. Skyl og hak dild (tag lidt fra til pynt),og drys den over flødeosten. Rul laksen stramt sammen som en roulade på den lange led. Pak den ind i husholdningsfilm, og læg den i fryseren i mindst 2 timer, gerne til næste dag.
Rist rugbrødet, og stik det ud i 16 cirkler, der passer med omkredsen på lakserouladen.
Skær lakserouladen i 16 tykke skiver med en skarp kniv, og anret dem på et stykke ristet rugbrød. Fordel dem på et fad, og pynt med dild.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Lakseroulade med spinat og dildcreme
Powered by Froala Editor