Lakserillette med fennikel-pære-salat
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Anret den fine rillette i små glas, og nyd den på en skive friskbagt brød.
Ingredienser
Sådan gør du
Pluk laksen i mindre stykker.
Hak dilden, og riv skallen af limefrugten. Rør flødeost sammen med dild, limeskal, salt og peber. Vend laksestykkerne i.
Rør alle ingredienserne sammen i en skål.
Rens fenniklen, og skær den i papirtynde skiver på langs. Skyl pærerne, og skær dem i tynde skiver. Vend fennikel og pærer sammen med sennepsdressingen. Pynt med dild.
Servér som tilbehør til lakserilletten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Den bedste opskrift på lakserilette!
Powered by Froala Editor