Laksemad med hytteost, radiser og agurk
24. august 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Varmrøget laks er blødt og fuldt af smag og egner sig perfekt til sommerens frokostretter. Her som smørrebrød med fyldig hytteostsalat på toppen.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl agurk og radiser, og skær begge dele i små tern. Rens forårsløg, og skær dem i tynde skiver. Skyl og hak dilden.
Rør alle grøntsager sammen med hytteost i en skål – gem evt. lidt af grøntsagerne til pynt. Tilsæt dild og fintrevet citronskal, og smag hytteostsalaten til med salt og peber.
Rist rugbrødet. Pluk den varmrøgede laks i mindre stykker, og anret dem oven på rugbrødet.
Top med hytteostsalat og plukket dild. Krydr evt. med lidt ekstra peber på toppen, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk