Laksemad med hytteost, radiser og agurk

24. august 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Varmrøget laks er blødt og fuldt af smag og egner sig perfekt til sommerens frokostretter. Her som smørrebrød med fyldig hytteostsalat på toppen.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl agurk og radiser, og skær begge dele i små tern. Rens forårsløg, og skær dem i tynde skiver. Skyl og hak dilden.
Rør alle grøntsager sammen med hytteost i en skål – gem evt. lidt af grøntsagerne til pynt. Tilsæt dild og fintrevet citronskal, og smag hytteostsalaten til med salt og peber.
Rist rugbrødet. Pluk den varmrøgede laks i mindre stykker, og anret dem oven på rugbrødet.
Top med hytteostsalat og plukket dild. Krydr evt. med lidt ekstra peber på toppen, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar