Laksefad med aspargesbroccoli og sennepscreme
13. november 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Lav aftensmaden i ét fad - så bliver det ikke meget lettere at servere et sundt og velsmagende måltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skrub kartoflerne, og skær dem i halve. Fordel dem i et ovnfad, vend dem med 1,5 spsk. olie, og krydr med salt og peber. Steg kartoflerne i ovnen i 20 minutter.
Skyl og afdryp aspargesbroccoli, og skær evt. grove ender af. Tag fadet ud af ovnen, og fordel aspargesbroccoli og laksestykker i fadet mellem kartoflerne. Dryp 1,5 spsk. olie over broccoli og laks, og krydr med salt og peber. Sæt fadet tilbage i ovnen, og steg videre i 10 minutter.
Skyl hjertesalaten, og bræk den i mindre stykker. Læg hjertesalat og ærter i ovnfadet, og steg i yderligere 5 minutter.
Rør cremefraiche, sennep og honning sammen i en skål, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Skyl og tør dilden, og drys den over lakseretten. Servér med sennepscremen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk