Laksebowl med grønt, ris og chilimayonnaise

26. juni 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Fyld en skål med krydret laks, ris og grøntsager, og bind retten sammen med en spicy chilimayonnaise.

Bemærk
Marinering: 30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

Skær laksekødet i store tern. Skræl ingefæren, riv den fint, og rør den sammen med soja, honning, sennep og paprika i en stor skål. Vend lakseternene rundt i marinaden, og lad dem trække på køl i 30 minutter.
Steg lakseternene i olie på en pande i ca. 5 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.
Kog risene efter anvisning på emballagen. Skyl agurken, og skær den i halve skiver. Optø og afdryp edamamebønnerne.
Anret ris, laks, agurk og edamamebønner i portionsskåle. Dryp lidt chilimayonnaise over, og top med finthakkede forårsløg og sesamfrø.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar