Laksebøffer med sorte ris og mango-avocado-salsa
26. juni 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Hvis du savner smagen af solrige dage, er denne salsa med mango og avocado lige sagen. Servér den til saftige laksebøffer og smukke sorte ris, der er sprængfyldt med sunde sager.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl risene, og kog dem i letsaltet vand i ca. 40 minutter.
Skær skrællen af mangoen, og skær mangokødet i små tern. Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær avocadokødet i små tern.
Pil rødløget, og hak det fint. Hak koriander groft. Rens og hak chilien helt fint.
Rør det hele sammen i en skål, og tilsæt limesaft og olivenolie. Smag til med salt og peber, og stil salsaen i køleskabet indtil servering.
Hak laksefilet i en foodprocessor, så du får en grov fiskefars. Hæld farsen i en skål.
Rens forårsløg, og skær dem i tynde skiver. Rør forårsløg, æg, havregryn, salt og peber i laksefarsen.
Form 4 bøffer af farsen, og steg dem i smør på en pande. Servér med sorte ris og mango-avocado-salsa.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk