Laksebøffer med græskarsalat
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Den skønne salat med græskar og feta er perfekt som tilbehør til velsmagende laksebøffer.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Skyl græskarret grundigt; halvér det, og fjern kernerne med en ske.
Skær græskarret i mundrette tern, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend ternene med olie, og drys med salt og peber.
Bag dem i ovnen i ca. 25 minutter, til de er møre og sprøde i overfladen.
Riv skallen, og pres saften af citronen.
Vend de bagte græskartern med citronsaft og citronskal i en skål.
Rist mandlerne på en tør pande, og hak dem meget groft. Bland dem med græskartern, smuldret feta og granatæblekerner. Pynt med mynteblade.
Krydr laksebøfferne med salt og peber, og steg dem i smør og/eller olie på en pande, til de er gennemstegte og gyldne. Servér med græskarsalat til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk