Laks og blomkål i karry med tomat og yoghurt
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Line Falck
Den milde blomkål får en dejlig eksotisk smag, når den tilberedes på panden sammen med stærk karry.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær blomkål i mindre stykker. Pil løg og hvidløg, og snit det fint.
Opvarm en pande med olie, og steg blomkål, løg, hvidløg og karry i 3 minutter ved middel varme.
Tilsæt tomater og vand, og lad det småstege, til tomaterne er bløde. Tag panden af varmen, tilsæt yoghurt, og smag til med salt og peber.
Skær laksen i mindre stykker på ca. 3 x 3 cm. Opvarm en pande med lidt olie, og steg laksen ca. 1 minut på hver side.
Anret laks sammen med blomkålskarryen, drys med koriander, og server med nanbrød.
Tip!
Server evt. retten med kogte basmatiris. I stedet for laks kan retten laves med torsk, tigerrejer eller kammuslinger.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk