Laks med teriyaki og grønt

16. december 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Det kan godt være, det virker lidt voldsomt at smide denne laksekleppert ind i ovnen, men du bliver glad for, at du gjorde det, når den kommer ud flankeret af broccoli, bønner og ærter og med asiatisk velsmag.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Læg laksen i midten af en bradepande, pres hvidløg over, og gnid det godt ind i laksen.
Hæld teriyakisaucen over, og drys med sesamfrø og friskhakket chili. Krydr med salt og peber.
Bag laksen i ovnen i 10 minutter.
Rens broccoli, og skær den i mindre buketter.
Hæld vand i bunden af bradepanden, og læg broccoli, grønne bønner, edamamebønner og ærter ned til laksen, og bag i yderligere 15 minutter.

Tip!

Nyd retten, som den er, eller servér den med ris, risnudler eller godt brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar