Laks med sojastegt grønt og nudler

23. december 2019 af .

Foto: Martin Tanggaard

Steg kun laksen i få minutter på hver side, så den er saftig og fuld af smag, når du serverer den med sojamarinerede grøntsager og nudler.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland sojasauce og honning, og sæt det til side.
Pil og hak løg, og steg det klart i olie. Rens og skær squash og peberfrugt i grove tern, og steg dem ved god varme i ca. 3 minutter. Hæld sojablandingen over, og steg i yderligere 1 minut.
Tilbered nudler efter anvisning på emballagen. Dræn dem, og vend dem med de stegte grøntsager.
Steg laksen på skindsiden i olie på en pande i 2-3 minutter. Vend og steg kort på den anden side. Dryp lidt citronsaft over.
Strø nødder og skyllet persille over retten ved servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar