Laks med sojastegt grønt og nudler
23. december 2019
af
Pia Andreassen.
Foto: Martin Tanggaard
Steg kun laksen i få minutter på hver side, så den er saftig og fuld af smag, når du serverer den med sojamarinerede grøntsager og nudler.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland sojasauce og honning, og sæt det til side.
Pil og hak løg, og steg det klart i olie. Rens og skær squash og peberfrugt i grove tern, og steg dem ved god varme i ca. 3 minutter. Hæld sojablandingen over, og steg i yderligere 1 minut.
Tilbered nudler efter anvisning på emballagen. Dræn dem, og vend dem med de stegte grøntsager.
Steg laksen på skindsiden i olie på en pande i 2-3 minutter. Vend og steg kort på den anden side. Dryp lidt citronsaft over.
Strø nødder og skyllet persille over retten ved servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk