Laks med kartoffelsalat og rødbeder med feta
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
En meget nem og simpel opskrift på røget laks og kartoffelsalat, som du nemt kan lave i forskellige variationer,
Ingredienser
Sådan gør du
Anret laksen på et bræt, og pynt med brøndkarse. Pres saften af citronen. Krydr med citronsaft, olie og peber.
Rør ingredienserne til cremen sammen.
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra, og damp dem tørre i 2 minutter.
Pres den halve citron, så saften kan bruges. Krydr med olie, salt, peber, citronsaft, dild og purløg.
Kog rødbederne møre i letsaltet vand i ca. 8-12 minutter, alt efter hvor store de er.
Smut skallen af dem. Skær dem i skiver, og vend dem med balsamico og olie. Smuldr feta over, og krydr med salt, peber og basilikumblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk