Laks med edamamebønner og misodressing
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
En lækker ret, der sender tankerne hen på sushi.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør alle ingredienserne til misodressingen sammen i en skål.
Bring en gryde med vand i kog til edamamebønnerne.
Smør skindsiden af laksen med olivenolie, og drys med salt og peber. Steg laksen på panden med skindsiden nedad i 4 minutter. Vend laksen, og steg den i 3-4 minutter på den anden side. Tag laksen af panden, og læg alufolie over, så den holder sig varm.
Rengør panden. Varm den op med sesamolie og sesamfrø i ca. 1 minut. Tag panden fra varmen. Kom edamamebønnerne i gryden med det kogende vand, og lad dem koge i ca. 4 minutter. Hæld vandet fra, og vend dem med salt og de ristede sesamfrø.
Kog risene efter pakkens anvisning.
Servér laksen med edamamebønner, misodressing og kogte ris.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk