Laks med bagte gulerødder og pesto

16. juli 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Laks og gulerødder er gode i hinandens selskab. Her er en hurtig opskrift, hvor både laks og tilbehør kommer i samme fad, så du kan trylle aftensmaden frem uden en masse besvær.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°.
Tag laksesiden ud af køleskabet.
Skrub eller skræl gulerødderne, flæk dem, og læg dem i et ovnfast fad. Vend dem med olie, og krydr med salt og peber.
Bag gulerødderne i ovnen i 30 minutter, til de er møre.
Vend gulerødderne med pesto i fadet.
Læg laksesiden oven på gulerødderne, og krydr den godt med salt og peber.
Sæt fadet i ovnen i yderligere 20 minutter, til laksen er gennemstegt.
Pynt med basilikum, og servér med citronbåde og groft brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar