Laks marineret i lime og soja
8. marts 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Marineret laks med dampede grøntsager er et dejligt enkelt måltid, der er hurtigt tilberedt og smager fantastisk.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 220°.
Pres saften fra 1/2 limefrugt, og bland soja, limesaft og honning i en skål. Læg laksen i et ovnfast fad, og smør den med marinaden. Skær resten af limefrugterne i tynde skiver, og læg dem oven på laksefileten.
Bag i ca. 15 minutter, til laksen er gennembagt.
Rens forårsløgene og aspargesbroccoli. Damp grønsagerne et par minutter i letsaltet vand, og servér dem til laksen, gerne sammen med fuldkornsnudler eller fuldkornsris.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk