Laks marineret i lime og soja

8. marts 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Marineret laks med dampede grøntsager er et dejligt enkelt måltid, der er hurtigt tilberedt og smager fantastisk.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 220°.
Pres saften fra 1/2 limefrugt, og bland soja, limesaft og honning i en skål. Læg laksen i et ovnfast fad, og smør den med marinaden. Skær resten af limefrugterne i tynde skiver, og læg dem oven på laksefileten.
Bag i ca. 15 minutter, til laksen er gennembagt.
Rens forårsløgene og aspargesbroccoli. Damp grønsagerne et par minutter i letsaltet vand, og servér dem til laksen, gerne sammen med fuldkornsnudler eller fuldkornsris.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar