Laks i paprikasauce med ris og broccolisalat

18. maj 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Fisk på menuen bliver ekstra lækkert med denne laks i en smagfuld sauce.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene efter anvisningen på emballagen. Skyl og hak persillen.
Skyl broccolien, og skær den i små buketter. Kog broccolibuketterne i en gryde med letsaltet vand i 2-3 minutter. Tilsæt de frosne edamamebønner det sidste minut af kogetiden. Afdryp godt.
Skyl pærerne, fjern kernehuset, og skær pærerne i små tern. Vend broccoli, bønner og pærer sammen med olie og citronsaft i en skål, og krydr med salt og peber. Drys med hakkede cashewnødder.
Skær laksefileten i mundrette tern. Pil skalotteløgene, og hak dem fint. Steg skalotteløgene i smør i en gryde i 2 minutter. Tilsæt paprika, tomatpuré og sennep, og steg videre i 2 minutter.
Rør majsstivelse ud i bouillonen, og hæld den i gryden sammen med cremefraiche. Bring saucen i kog, og lad den småkoge ved middel varme i 5 minutter.
Læg laksestykkerne ned i saucen, og lad dem simre med i ca. 5 minutter, til de er gennemtilberedte. Smag saucen til med sukker, salt og peber.
Drys lakseretten med skyllet og hakket persille, og servér med ris og broccolisalat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar