Laks i karrysauce med kokos og grøntsager

24. august 2023 af .

Foto: columbus leth

Asiatisk inspireret karryret, der gør det endnu lækrere at få fisk på bordet.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løget, og hak det fint. Skræl ingefæren, og riv den fint.
Steg løg og ingefær i olie i en gryde i 2 minutter. Tilsæt mel og karry, og steg videre i ca. ½ minut. Hæld bouillon og kokosmælk i gryden, bring saucen i kog, og lad den småkoge i 5-7 minutter. Smag saucen til med limesaft, sukker, salt og peber.
Tænd ovnen på 200°. Skær laksen i portionsstykker, og krydr dem med salt og peber. Pil løget, og skær det i tynde både. Skyl peberfrugterne, og skær dem i strimler.
Fordel laks, løg og peberfrugt i et ovnfad, og hæld karrysaucen over. Sæt fadet i ovnen i 15 minutter, til laksen er gennemtilberedt.
Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen, og afdryp i en sigte.
Skyl forårsløgene, og hak dem fint. Drys forårsløg og kokosflager over lakseretten, og servér med nudler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar