Laks i grøn karry med sukkerærter

24. december 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Grøn karrypasta er mildere i smagen end de gule og de røde varianter. I den her opskrift udgør den basen i en cremet og nem hverdagsret med laks.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løget, og skær løg, peberfrugt og sukkerærter i fine strimler. Tag lidt sukkerærter fra til pynt.
Opvarm en dyb pande med olie, og steg grøntsagerne i olien i 1 minut. Tilsæt grøn karry, og steg videre i ca. ½ minut. Tilsæt kokosmælk og friskpresset limesaft, og lad saucen småkoge i 2-3 minutter.
Kassér laksens skind, og skær kødet i mundrette tern. Læg lakseternene ned i saucen, og lad retten småkoge i 5-7 minutter, til laksen er gennemtilberedt. Smag saucen til med limesaft, salt og peber.
Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Rens forårsløg, og skær dem i tynde skiver. Servér karryretten med kogte ris og top med forårsløg, de gemte sukkerærter og sort sesam.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar