Laks i fad med svampe, broccoli og små kartofler

28. oktober 2019 af .

Foto: Stine Christiansen

Ovnbagt laks og kartofler med masser af grønt på kun 30 minutter. Det bliver vist ikke meget lettere at servere et sundt og nærende aftensmåltid.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub og halvér kartoflerne, og kog dem næsten møre i en gryde med letsaltet vand i ca. 10 minutter. Gem kogevandet.
Rens og skær svampene i mindre stykker, og rist dem i lidt smør på en pande, til de er gyldne.
Læg laksen i et ovnfast fad, og krydr med salt og peber.
Rens forårsløg og aspargesbroccoli. Hæld kogevandet fra kartoflerne over grøntsagerne, så de blancheres.
Læg kartoflerne i fadet med laksen, og fordel smørret over.<br /> Bag laksefadet i ovnen ved 210° i ca. 12 minutter. Bag grøntsagerne med i fadet de sidste 5 minutter af ovntiden.
Servér laks, kartofler og grøntsager med citron og evt. lunt brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar