Laks i baconsvøb med kartofler og pesto
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Laks med bacon smager så godt, at du er nødt til at prøve det!
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
Skyl og tør rucolaen, og blend den i en foodprocessor eller minihakker sammen med friskrevet parmesan, hvidløg, pinjekerner, olivenolie og vand til en fin pesto. Smag til med salt og peber.
Del hver laksefilet i 2 stykker. Vikl en skive bacon omkring hvert laksestykke (brug evt. en kødnål eller en tandstikker af træ til at holde baconskiven på plads med).
Varm en pande op med lidt solsikkeolie, og steg laksestykkerne på alle 4 sider, til laksen er netop gennemstegt.
Vend de kogte kartofler med rucolapestoen, og servér dem som tilbehør til laks i baconsvøb sammen med skyllet feldsalat og brøndkarse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk