Lakridsmarcipankugler med hvid chokolade
1. november 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Hop med på lakridsbølgen, og lav lækre, søde lakridsmarcipankugler med hvid chokolade.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær marcipan ud i stykker i den størrelse, du foretrækker. De skal være lige store. Tril dem til kugler, og stil dem i køleskabet.
Hak den hvide chokolade groft, og smelt den forsigtigt i en skål over vandbad.
Overtræk marcipankuglerne med chokolade, og læg dem på en tallerken med bagepapir, efterhånden som de bliver færdige.
Bland frysetørret blåbærstøv og lakridspulver godt sammen, og drys det over kuglerne, inden chokoladen størkner. Opbevar kuglerne på køl indtil servering.
Tip!
Lakridsmarcipan kan købes færdig i forskellige varianter, fx fra Odense Marcipan og fra Lakrids by Johan Bülow.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk