Lakridskarameller i mikroovn

21. juni 2018 af .

Foto: Inge Skovdal, Skovdal Nordic

Lav fine, bløde lakridskarameller på nul komma fem. Det er supernemt, og din mikroovn klarer det meste af arbejdet for dig!

Ingredienser

Sådan gør du

Bland alle ingredienser i en stor skål beregnet til mikrobølgeovn. Blandingen koger meget op, så skålen skal være så stor som muligt.
Giv massen 5 minutter ved 700 W, rør og fortsæt i yderligere 2 minutter.
Hæld karamelmassen i en form beklædt med bagepapir, og lad den afkøle.
Skær den afkølede karamel i mindre stykker, og drys dem med flormelis.
Opbevar dem i en dåse med låg.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar