Lakridskarameller i mikroovn
21. juni 2018
af
Inge Skovdal.
Foto: Inge Skovdal, Skovdal Nordic
Lav fine, bløde lakridskarameller på nul komma fem. Det er supernemt, og din mikroovn klarer det meste af arbejdet for dig!
Ingredienser
Sådan gør du
Bland alle ingredienser i en stor skål beregnet til mikrobølgeovn. Blandingen koger meget op, så skålen skal være så stor som muligt.
Giv massen 5 minutter ved 700 W, rør og fortsæt i yderligere 2 minutter.
Hæld karamelmassen i en form beklædt med bagepapir, og lad den afkøle.
Skær den afkølede karamel i mindre stykker, og drys dem med flormelis.
Opbevar dem i en dåse med låg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk