Lakridskage

18. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Kagen minder om en brownie, fordi den er brun og har samme karakteristiske, seje krumme som en brownie. Men den indeholder hverken chokolade eller kakao – det er lakridspulver, som giver smag og farve!

Ingredienser

Udstyr

en mellemstor bradepande (25 x 35 cm)

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Beklæd bradepanden med bagepapir.
Smelt smør og brun farin i en gryde ved svag varme.<br /> Lad det køle lidt af.
Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen med den afkølede smørblanding. Tilsæt lakridspulver,<br /> og pisk videre.
Sigt mel og bagepulver i smørblandingen,<br /> og rør dejen sammen med en ske, til den er jævn.
Fordel dejen i bradepanden, og bag kagen i ovnen i ca. 25 minutter.
Lad kagen afkøle, og skær den ud i små stykker.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar