Lakridscookies med tranebær og hvid chokolade

Her får lakridsen følgeskab af tranebær og hvid chokolade i en nem opskrift på knasende lækre cookies.

Lakridscookies med tranebær og hvid chokolade
0-30 min.

(1)

March 5, 2019 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Når dine cookies er bagt, skal de med det samme flyttes over på en bagerist, så de ikke bager videre på den varme bageplade eller bliver fugtige i bunden, fordi de ikke kan slippe af med varmen. Lad dem køle helt af på risten, og læg dem så i dåser foret med bagepapir. Sæt dåserne et tørt og køligt sted, men ikke i køleskabet, da de herved vil optage fugt.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'