Lakridsbrownie med hindbærmousse og hindbærmandler
Lakrids og hindbær er det perfekte smagsmatch, der vil vække jubel omkring det festklædte nytårsbord. Lav både brownie og hindbærmousse et par dage i forvejen, og opbevar dem i fryseren. Så er det nemt at samle og pynte kagen lige inden servering.
31-60 min.
(0)
March 23, 2021 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Afkøling: Mindst 8 timer, gerne natten over.
Ingredienser
personer
Udstyr
- 1 rund silikoneform med bobler, 16 cm i diameter (f.eks. fra By Ditte Julie)
- 1 springform, 18 cm i diameter
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Opskrift på festlig talkage
Powered by Froala Editor