Lakridsbrownie med hindbærmousse og hindbærmandler

Lakrids og hindbær er det perfekte smagsmatch, der vil vække jubel omkring det festklædte nytårsbord. Lav både brownie og hindbærmousse et par dage i forvejen, og opbevar dem i fryseren. Så er det nemt at samle og pynte kagen lige inden servering.

Lakridsbrownie med hindbærmousse og hindbærmandler
31-60 min.

(0)

March 23, 2021 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Afkøling: Mindst 8 timer, gerne natten over.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 rund silikoneform med bobler, 16 cm i diameter (f.eks. fra By Ditte Julie)
  • 1 springform, 18 cm i diameter

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'