Lagkagebunde med kakao

19. august 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Det er supernemt at bage lagkagebunde – og så smager de altså bare meget bedre end de købte!

Ingredienser

Udstyr

2 springforme, ca. 20 cm i diameter

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 180°. Beklæd springformenes bunde med bagepapir, og smør siderne med lidt smør.
Rør kakaopulveret sammen med kogende vand til en lind pasta. Blend smør og sukker sammen i en foodprocessor til en hvid og luftig masse. Tilsæt kakaopastaen, æg, bagepulver og vaniljesukker.
Sigt melet ned i dejen, og kør dejen godt igennem. Flyt skålen væk fra foodprocessoren, og vend forsigtigt mandelflagerne i dejen.
Fordel dejen i springformene, og bag dem i ovnen i 25 minutter. Køl bundene af, inden du tager dem ud af formene.
Skær forsigtigt de afkølede kager igennem med en lang, savtakket brødkniv, så du får i alt 4 lagkagebunde. Dryp dem evt. med Amaretto.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar