Lækker laksetatar med krydderurter

Laksetatar er en virkelig nem forret, som alligevel virker avanceret og tager sig flot ud på tallerkenen. Brug gerne helt frisk laks fra fiskehandleren, og smag den omhyggeligt til med krydderurter og citron.

Lækker laksetatar med krydderurter
31-60 min.

(0)

May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Bemærk:Frysning, laks: Mindst 1 døgn. Optøning: 1 døgn.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Fisk, som skal anvendes rå, bør altid fryses forinden for at undgå risiko for parasitter. Frys fisken i mindst 1 døgn ved -18 grader, og lad den tø langsomt op i køleskabet. Laks, som købes i frossen tilstand, er desværre ikke velegnet til tatar.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'