Lækker forret med ørredrillette
22. juni 2018
af
Julie Brüniche-Olsen.
Foto: Henrik Freek
Små lækre hapser, der er perfekte til frokostbordet eller en god brunch. Rugbrød smager ekstra godt, når det ristes på en pande, til overfladen er sprød.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil skalotteløget, og hak det fint. Skyl og hak dild og purløg fint.
Pluk den varmrøgede ørred i mindre stykker, og rør fisken sammen med løg, dild, purløg, cremefraiche, mayonnaise, og sennep. Smag til med salt og peber.
Riv skallen af citronen i fine strimler på et juliennejern eller på et almindeligt rivejern.
Udstik rugbrødet i mindre cirkler (brug en rund udstikkerform, eller brug kanten af et glas, som har en passende størrelse).
Rist brødcirklerne på en tør stegepande i et par minutter på hver side, til overfladen er sprød.
Læg brødcirklerne sammen 2 og 2 som små sandwicher med ørredrillette imellem. Pynt med den revne citronskal og brøndkarse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk