Lækker avocadomad med feta og tomater
12. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Det giver næsten tårer i øjenkrogene, når man åbner en perfekt modnet avocado. De lysegrønne vidundere gør sig godt på ristet brød med feta og tomater som i denne skønne opskrift.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg brødet gyldent i halvdelen af olivenolien på en pande.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, tag avocadokødet ud med en ske, og skær det i tynde skiver.
Anret avocadoskiverne på det lune brød. Dryp med resten af olivenolien, og krydr med salt og peber.
Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.
Fordel tomater, smuldret feta og brøndkarse over avocadomadderne.
Tip!
En avocado er moden, når den føles let blød og er lysegrøn dér, hvor stilken har siddet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk