Lækker avocadomad med feta og tomater

12. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Det giver næsten tårer i øjenkrogene, når man åbner en perfekt modnet avocado. De lysegrønne vidundere gør sig godt på ristet brød med feta og tomater som i denne skønne opskrift.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg brødet gyldent i halvdelen af olivenolien på en pande.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, tag avocadokødet ud med en ske, og skær det i tynde skiver.
Anret avocadoskiverne på det lune brød. Dryp med resten af olivenolien, og krydr med salt og peber.
Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.
Fordel tomater, smuldret feta og brøndkarse over avocadomadderne.

Tip!

En avocado er moden, når den føles let blød og er lysegrøn dér, hvor stilken har siddet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar