Labneh med rødkål og smilende æg

Labneh er en drænet 10 % yoghurt, der drypper af natten over i køleskab. Den er så tyk, at den egentlig betegnes som en friskost. Den er vidunderlig til morgenmad, f.eks. som her med æg og chilismør. Spis gerne sprødt rugbrød eller et stykke knækbrød til.

Labneh med rødkål og smilende æg
0-30 min.

(0)

March 16, 2025 af Louisa LorangFoto: Columbus Leth
Bemærk:Osten skal trække natten over.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Du kan købe færdig labneh. Den er ofte saltet på forhånd, så smag på den, inden du selv salter. Orker du ikke afdryppe yoghurten, kan du sagtens bruge en 10 % yoghurt, som den er.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'