Labneh – hjemmelavet friskost
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Det er både blæret og lækkert at servere hjemmelavet friskost som en lille appetizer.
Bemærk
Trækketid: Mindst 1 døgn.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør salt i yoghurten, og hæld den over i en sigte beklædt med et rent klæde.
Lad yoghurten dræne i 1-2 døgn på køl.
Skyl og hak alle krydderurterne fint. Form den faste del af yoghurten til små ostekugler, og rul dem i urter.
Læg kuglerne i patentglas, og dæk dem med olie for at konservere dem.
Servér labneh til fx ristet brød med tomater eller som ingrediens i en salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk