Labneh – hjemmelavet friskost

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Det er både blæret og lækkert at servere hjemmelavet friskost som en lille appetizer.

Bemærk
Trækketid: Mindst 1 døgn.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør salt i yoghurten, og hæld den over i en sigte beklædt med et rent klæde.
Lad yoghurten dræne i 1-2 døgn på køl.
Skyl og hak alle krydderurterne fint. Form den faste del af yoghurten til små ostekugler, og rul dem i urter.
Læg kuglerne i patentglas, og dæk dem med olie for at konservere dem.
Servér labneh til fx ristet brød med tomater eller som ingrediens i en salat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar