Kyllingesuppe med tortellini
31. januar 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Den cremede kyllingesuppe er, lige hvad man har lyst til på kolde, blæsende dage.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg kyllingefileterne i kogende bouillon i en gryde. Lad det simre svagt under låg i 20 minutter, til kødet er gennemstegt. Tag kødet op, og riv det i mindre stykker. Gem bouillonen.
Pil og pres hvidløg. Rens porrer, skær bunden og de grønne blade fra, og skær porrerne i skiver. Steg hvidløg og porrer i olivenolie i en stor gryde.
Rens bladselleri, og skær den i skiver. Skrub eller skræl pastinakker og gulerødder, og skær dem i tern. Vend bladselleri, pastinakker og gulerødder i gryden, og lad dem stege med i et par minutter.
Hæld grøntsagsbouillonen i gryden. Lad suppen koge i 20 minutter, til grøntsagerne er møre. Lad tortellini koge med i gryden de sidste 5 minutter.
Skyl spinaten. Rør spinat, frosne ærter og trevlet kylling i gryden. Lad suppen simre, til spinaten falder sammen, og ærterne er tøet op.
Smag til med fløde, citronsaft, salt og peber. Servér med persille, høvlet parmesan og flute.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk