Kyllingesuppe med spinat og nudler
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Denne kyllingesuppe vil hele familien sætte pris, da den har en mild smag og byder på både nudler og kyllingekød.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg fint. Rens porrerne, og skær dem i tynde skiver. Steg løg og porrer i olie i en gryde i 3-4 minutter, til de er bløde.
Tilsæt hønsebouillon, vand, sukker og sojasauce, og bring suppen i kog. Tilsæt nudlerne, og kog dem i suppen i 5 minutter.
Skær kyllingefilet i tynde strimler, læg dem i suppen, og lad dem koge i ca. 5 minutter.
Smag suppen til med salt og peber, og tag gryden af varmen.
Skyl spinaten, og vend den i suppen lige inden servering.
Tip!
Den billigste vej til hønsebouillon er at opløse et par bouillonterninger i 1 l kogende vand. Du kan også købe frossen hønsebouillon og si fyldet fra.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk