Kyllingesuppe med spinat og nudler

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Denne kyllingesuppe vil hele familien sætte pris, da den har en mild smag og byder på både nudler og kyllingekød.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg fint. Rens porrerne, og skær dem i tynde skiver. Steg løg og porrer i olie i en gryde i 3-4 minutter, til de er bløde.
Tilsæt hønsebouillon, vand, sukker og sojasauce, og bring suppen i kog. Tilsæt nudlerne, og kog dem i suppen i 5 minutter.
Skær kyllingefilet i tynde strimler, læg dem i suppen, og lad dem koge i ca. 5 minutter.
Smag suppen til med salt og peber, og tag gryden af varmen.
Skyl spinaten, og vend den i suppen lige inden servering.

Tip!

Den billigste vej til hønsebouillon er at opløse et par bouillonterninger i 1 l kogende vand. Du kan også købe frossen hønsebouillon og si fyldet fra.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar