Kyllingesuppe med pastinak og gulerod
28. oktober 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
En smagfuld og enkel suppe med fjerkræ, rodfrugter og et drys persille.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingebrystfileterne i små tern. Pil og hak løget fint. Skræl pastinakker og gulerødder, og skær dem i små tern.
Steg kylling, løg og rodfrugter i smør i en stor gryde i ca. 5 minutter, til kyllingen er brunet. Krydr med estragon, salt og peber. Hæld hønsebouillon i gryden, og bring det i kog. Skru ned til middellav varme, og småkog suppen i 12-15 minutter, til rodfrugterne er møre.
Hæld fløde og sennep i suppen, og rør rundt. Varm suppen igennem i 5 minutter, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Anret suppen i skåle, og top med hakket persille. Servér med brød.<br />
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk