Kyllingesuppe med pastinak og gulerod

28. oktober 2021 af .

Foto: Columbus Leth

En smagfuld og enkel suppe med fjerkræ, rodfrugter og et drys persille.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingebrystfileterne i små tern. Pil og hak løget fint. Skræl pastinakker og gulerødder, og skær dem i små tern.
Steg kylling, løg og rodfrugter i smør i en stor gryde i ca. 5 minutter, til kyllingen er brunet. Krydr med estragon, salt og peber. Hæld hønsebouillon i gryden, og bring det i kog. Skru ned til middellav varme, og småkog suppen i 12-15 minutter, til rodfrugterne er møre.
Hæld fløde og sennep i suppen, og rør rundt. Varm suppen igennem i 5 minutter, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Anret suppen i skåle, og top med hakket persille. Servér med brød.<br />  

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar