Kyllingespyd med pesto

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Små, fine kyllingespyd serveret med en dejligt syrlig pesto med citron.

Ingredienser

Udstyr

træspyd

Sådan gør du

Riv og pres citronen. Blend citronsaft og -skal sammen med olivenolie og hvidløg til en fin puré.
Kom de øvrige ingredienser i pestoen, og blend godt. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Krydr kyllingekødet med salt og peber.
Sæt det på træspyd, og steg det på en varm pande i olie i ca. 1½ minut på hver side.
Anret kyllingespyddene på et fad med pestoen.

Tip!

Hvis du har ekstra tid i køkkenet, kan du også lave spyd med små kødboller eller tigerrejer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar