Kyllingespyd med pesto
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Små, fine kyllingespyd serveret med en dejligt syrlig pesto med citron.
Ingredienser
Udstyr
træspyd
Sådan gør du
Riv og pres citronen. Blend citronsaft og -skal sammen med olivenolie og hvidløg til en fin puré.
Kom de øvrige ingredienser i pestoen, og blend godt. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Krydr kyllingekødet med salt og peber.
Sæt det på træspyd, og steg det på en varm pande i olie i ca. 1½ minut på hver side.
Anret kyllingespyddene på et fad med pestoen.
Tip!
Hvis du har ekstra tid i køkkenet, kan du også lave spyd med små kødboller eller tigerrejer.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk