Kyllingespyd med peberrodsmayonnaise
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Mad på spyd er let at spise og ser indbydende ud på buffetbordet.
Ingredienser
Udstyr
12 grillspyd
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°.
Del kyllingebrysterne i 12 aflange stykker. Sæt dem på spyd, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie, og krydr med salt, peber og sesam.
Steg kyllingespyddene i ovnen i 12 minutter.
Rør mayonnaise med fintrevet peberrod, og krydr med salt og peber.
Fordel en skefuld peberrodsmayonnaise på hvert spyd, og pynt med skovsyreblomster.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk