Kyllingespyd med peanutsauce og nudelsalat
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Jakob Helbig
Kylling har en mild smag, og tåler sagtens et kraftigt modspil. Det får den her af peanutsauce, soja og sød chilisauce.
Ingredienser
Udstyr
træspyd
Sådan gør du
Pil og riv hvidløget. Pres saften af limefrugten. Skræl ingefæren, og hak den fint. Rør alle ingredienserne til peanutsaucen sammen.
Tænd ovnen på 200º. Sæt kyllingefileterne på træspyd, og pensl kødet med ca. halvdelen af peanutsaucen. Gem resten af peanutsaucen i en skål. Steg spyddene gyldne i ovnen i ca. 20 minutter.
Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen. Skyl og snit savojkål helt fint. Skræl gulerødderne, og riv dem fint. Skær peberfrugt og agurk i små tern. Vend nudler, savojkål, gulerødder, peberfrugt og agurk sammen.
Rist cashewnødderne på en tør pande, til de er gyldne og sprøde.
Anret nudelsalaten på et stort fad, og drys med cashewnødder og hakket koriander og mynte. Servér med kyllingespyd og resten af peanutsaucen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk