Kyllingespyd med peanutbutterdressing
18. august 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
De her saftige kyllingespyd smager endnu bedre, når de spises sammen med hjemmelavet peanutbutterdressing. Servér dem evt. med en lækker nudelsalat.
Bemærk
Marinering: 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingen i store tern.
Pres hvidløgsfeddene, og bland dem med olie, salt, peber og chiliflager i en plastikpose.
Vend kyllingen i marinaden, og lad den marinere i posen i køleskabet i mindst 1 time.
Tænd ovnen på 180°. Sæt kyllingen på spyd, og steg den på panden i 30 sekunder på hver side ved høj varme.
Læg spyddene i et ovnfast fad, og bag dem i ovnen i 15 minutter.
Pisk peanutbutter, soja og chilisauce sammen. Pres limesaften, og pisk den ned i dressingen.
Hak peanuts groft, og vend dem i dressingen. Servér kyllingespyddene sammen med dressingen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk