Kyllingespyd med peanutbutterdressing

18. august 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

De her saftige kyllingespyd smager endnu bedre, når de spises sammen med hjemmelavet peanutbutterdressing. Servér dem evt. med en lækker nudelsalat.

Bemærk
Marinering: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingen i store tern.
Pres hvidløgsfeddene, og bland dem med olie, salt, peber og chiliflager i en plastikpose.
Vend kyllingen i marinaden, og lad den marinere i posen i køleskabet i mindst 1 time.
Tænd ovnen på 180°. Sæt kyllingen på spyd, og steg den på panden i 30 sekunder på hver side ved høj varme.
Læg spyddene i et ovnfast fad, og bag dem i ovnen i 15 minutter.
Pisk peanutbutter, soja og chilisauce sammen. Pres limesaften, og pisk den ned i dressingen.
Hak peanuts groft, og vend dem i dressingen. Servér kyllingespyddene sammen med dressingen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar