Kyllingespyd med fersken og parmaskinke
8. oktober 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Skønne sommerlige grillspyd med masser af smag fra både marineret kylling, søde ferskner og sprød parmaskinke. Nyd dem med brød og salat, f.eks. en god pastasalat
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingekødet i grove tern.
Vend det i en marinade af citronsaft, balsamico, olivenolie, sambal oelek og honning.
Skær ferskenerne i store både, og halvér skinken på langs, så du får lange strimler.
Sæt kyllingeternene på spyd skiftevis med ferskenbåde, og sno skinken omkring.
Grill spyddene i 3-4 minutter på hver side, og servér dem med salat og brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk