Kyllingespyd med broccolisalat
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Saftige kyllingespyd serveret med en sprød og lækker broccolisalat med sennepsdressing.
Bemærk
Trækketid på køl: 30 minutter.
Ingredienser
Udstyr
træspyd
Sådan gør du
Skær kyllingefilet i terninger på 3 cm.
Rør olivenolie, koriander, spidskommen og brun farin sammen med finthakket hvidløg og finthakket chili. Vend kyllingekødet i chilimarinaden, og lad det trække på køl i 30 minutter.
Sæt det marinerede kød på træspyd, læg dem på bagepapir i en bradepande, og steg dem i ovnen ved 250° i ca. 8 minutter, til kødet er netop gennemstegt.
Bring en gryde med letsaltet vand i kog. Skær broccoli i små buketter, og læg dem i det kogende vand i ca. 1 minut. Hæld vandet fra, og anret broccolien på et fad.
Skyl tomaterne, skær dem i fine både, og fjern de våde kerner. Rens chilien, og snit den fint. Bland broccoli, tomater og chili, og anret det på et fad.
Rør olivenolie, sennep, finthakket hvidløg, hvidvinseddike, salt og peber sammen i en skål. Hæld sennepsdressingen over broccolisalaten, og servér med kyllingespyd og limefrugter skåret i både.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk