Kyllingesliders, syltede rødløg og estragonmayonnaise
25. november 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Sliders er burgerboller i miniformat, så du kan sagtens spise 2-3 stykker uden at rødme.
Bemærk
Marinering, syltede rødløg: Mindst 2 timer
Ingredienser
Sådan gør du
Pil rødløgene, skær dem i tynde skiver, og læg dem i et patentglas.
Bring eddike, vand og sukker i kog i en lille gryde. Tag gryden af varmen, når sukkeret er opløst, og hæld lagen over løgene. Læg låg på, og sæt glasset på køl i mindst 2 timer (gerne til næste dag).
Pil estragonbladene af stilkene, og læg dem i en blender sammen med æg, olie, sennep og eddike. Blend, til mayonnaisen begynder at tykne. Smag til med salt og evt. ekstra eddike.
Hæld estragonmayonnaisen i et glas eller en skål, og sæt den på køl indtil servering.
Krydr kyllingeinderfileterne med salt og peber, og steg dem i olie på en pande i ca. 5 minutter, til de er gyldne og gennemstegte.
Lun eller rist slidersbollerne. Skyl og afdryp spinaten. Skyl og snit spidskålen fint.
Smør bollerne med estragonmayonnaise, og læg dem sammen med spinat, spidskål, kylling og syltede rødløg. Servér straks.<br />
Tip!
Sæt evt. et lille træspyd eller en pind igennem hver burger for at holde på fyldet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også:Den bedste opskrift på sliders
Powered by Froala Editor