Kyllingesliders, syltede rødløg og estragonmayonnaise

25. november 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Sliders er burgerboller i miniformat, så du kan sagtens spise 2-3 stykker uden at rødme.

Bemærk
Marinering, syltede rødløg: Mindst 2 timer

Ingredienser

Sådan gør du

Pil rødløgene, skær dem i tynde skiver, og læg dem i et patentglas.
Bring eddike, vand og sukker i kog i en lille gryde. Tag gryden af varmen, når sukkeret er opløst, og hæld lagen over løgene. Læg låg på, og sæt glasset på køl i mindst 2 timer (gerne til næste dag).
Pil estragonbladene af stilkene, og læg dem i en blender sammen med æg, olie, sennep og eddike. Blend, til mayonnaisen begynder at tykne. Smag til med salt og evt. ekstra eddike.
Hæld estragonmayonnaisen i et glas eller en skål, og sæt den på køl indtil servering.
Krydr kyllingeinderfileterne med salt og peber, og steg dem i olie på en pande i ca. 5 minutter, til de er gyldne og gennemstegte.
Lun eller rist slidersbollerne. Skyl og afdryp spinaten. Skyl og snit spidskålen fint.
Smør bollerne med estragonmayonnaise, og læg dem sammen med spinat, spidskål, kylling og syltede rødløg. Servér straks.<br />  

Tip!

Sæt evt. et lille træspyd eller en pind igennem hver burger for at holde på fyldet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar