Kyllingesalat med spejlæg og champignon

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Kyllingesalat af plukket kylling med spejlæg og champignon til er ren frokostforkælelse.

Ingredienser

Sådan gør du

Udblød bønner i vand i 8 timer, og kog dem efter anvisning på pakken. Afdryp i en sigte.
Kog kyllingebrysterne i 12 minutter; afkøl, og pluk i flager.
Skyl og skær bladselleri i tynde skiver, vend sammen med bønner, timian og kylling. Krydr med olie, salt og peber.
Varm en pande med lidt olie, og steg spejlæggene, til de er faste i hviden.
Skyl og skær champignoner i tynde skiver, brug et mandolinjern. Drys på retten.
Servér spejlægget oven på kyllingesalaten. Pynt med skovsyre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar