Kyllingesalat med spejlæg og champignon
1. juni 2018
af
Christian Bitz.
Foto: Line Falck
Kyllingesalat af plukket kylling med spejlæg og champignon til er ren frokostforkælelse.
Ingredienser
Sådan gør du
Udblød bønner i vand i 8 timer, og kog dem efter anvisning på pakken. Afdryp i en sigte.
Kog kyllingebrysterne i 12 minutter; afkøl, og pluk i flager.
Skyl og skær bladselleri i tynde skiver, vend sammen med bønner, timian og kylling. Krydr med olie, salt og peber.
Varm en pande med lidt olie, og steg spejlæggene, til de er faste i hviden.
Skyl og skær champignoner i tynde skiver, brug et mandolinjern. Drys på retten.
Servér spejlægget oven på kyllingesalaten. Pynt med skovsyre.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk