Kyllingesalat med rugbrøds-croutoner og parmesan

26. september 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Sæt en fyldig salat på bordet, der både er en fryd for øjet og ganen. Kylligesalaten her kan nydes til frokost, i madpakken eller som aftensmåltid.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær rugbrødet i grove tern. Steg croutonerne i olie og smør på en pande i ca. 5 minutter, til de er gyldne og sprøde. Drys med lidt salt.
Skær kyllingekødet i mindre stykker, og steg dem i olie på en pande ved høj varme i 6-7 minutter, til de er gennemstegte. Drys med karry de sidste par minutter af stegetiden. Krydr med salt og peber.
Skyl spidskål og grønkål, og hak begge dele fint. Pil rødløget, og hak det fint. Pil og pres hvidløg.
Hæld kålen i en skål, og drys med lidt sukker. Kram det let med hænderne. Vend kålen med rødløg, hvidløg, aioli og eddike, og krydr med salt og peber.
Anret kålen på 4 tallerkener eller et stort fad. Top med stegt kylling, groftrevet parmesan og croutoner.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar