Kyllingesalat med perlebyg og appelsin
3. maj 2021
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Har du stegt kylling tilbage fra aftensmaden dagen før? Den kan nemt trylles om til en lækker salat, der både mætter og smager godt.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog perlebyggen efter anvisningen på pakken.
Skær det stegte kød i mindre stykker.
Skyl agurken, halvér den på langs, og skrab kernerne ud med en ske. Hak agurken.
Skær skallen af appelsinen. Skær appelsinen ud i fileter, og skær den i mindre stykker.
Skyl persillen, og hak den groft.
Skær rugbrødet i tern. Rist det i olie på en pande, til det er gyldent.
Vend perlebyg, kylling, agurk, appelsin og persille sammen. Drys rugbrødstern, græskarkerner og rugkerner over salaten.
Pisk citronsaft, olie, salt og peber sammen i en skål med en ske. Vend dressingen med salaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk