Kyllingesalat med butterbeans
27. august 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Har du kogt ekstra kartofler aftenen før, tager det ikke mange minutter at sætte denne smagfulde og mættende måltidssalat på bordet. Og ellers fungerer nykogte kartofler, som er afkølet let, også glimrende.
Ingredienser
Sådan gør du
Brun kyllingerne i olivenolie, og steg dem færdige ved middel varme.
Afdryp bønnerne i en sigte.
Snit begge typer af kål fint.
Rør en dressing af olie, eddike, limesaft, honning og presset hvidløg. Smag til med salt og peber, og vend den med kål og bønner.
Skær kartofler i mundrette stykker, og vend dem med salaten.
Servér med grofthakket bredbladet persille, smuldret feta og saltede mandler på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk