Kyllingesalat med butterbeans

27. august 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Har du kogt ekstra kartofler aftenen før, tager det ikke mange minutter at sætte denne smagfulde og mættende måltidssalat på bordet. Og ellers fungerer nykogte kartofler, som er afkølet let, også glimrende.

Ingredienser

Sådan gør du

Brun kyllingerne i olivenolie, og steg dem færdige ved middel varme.
Afdryp bønnerne i en sigte.
Snit begge typer af kål fint.
Rør en dressing af olie, eddike, limesaft, honning og presset hvidløg. Smag til med salt og peber, og vend den med kål og bønner.
Skær kartofler i mundrette stykker, og vend dem med salaten.
Servér med grofthakket bredbladet persille, smuldret feta og saltede mandler på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar