Kyllingesalat med avocado og jordbær
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Denne hjemmelavede kyllingesalat med avocado og jordbær har et farvestrålende udtryk og indeholder masser af næring!
Ingredienser
Sådan gør du
Kværn salt og peber over kyllingebrystfileterne, og steg dem på en (grill)pande, indtil de er gennemstegte.
Skyl og tør babyspinaten, og fordel den på et salatfad. Skær jordbær og avocado i skiver, og fordel dem over salaten.
Skær rødløget i tynde ringe, og fordel dem over salaten sammen med mozzarellakuglerne.
Tag kyllingen af panden, og hæld grofthakkede pekannødder på samme pande. Rist dem, indtil de begynder at dufte, og tilsæt ahornsirup. Vend rundt, indtil siruppen fordamper, og fordel nødderne over salaten.
Skær kyllingen i skiver, og anret over salaten.
Rør ingredienserne til dressingen sammen, og dryp den over salaten. Servér med groft brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk