Kyllingesalat med avocado og jordbær

Denne hjemmelavede kyllingesalat med avocado og jordbær har et farvestrålende udtryk og indeholder masser af næring!

Ingredienser

Sådan gør du

Kværn salt og peber over kyllingebrystfileterne, og steg dem på en (grill)pande, indtil de er gennemstegte.
Skyl og tør babyspinaten, og fordel den på et salatfad. Skær jordbær og avocado i skiver, og fordel dem over salaten.
Skær rødløget i tynde ringe, og fordel dem over salaten sammen med mozzarellakuglerne.
Tag kyllingen af panden, og hæld grofthakkede pekannødder på samme pande. Rist dem, indtil de begynder at dufte, og tilsæt ahornsirup. Vend rundt, indtil siruppen fordamper, og fordel nødderne over salaten.
Skær kyllingen i skiver, og anret over salaten.
Rør ingredienserne til dressingen sammen, og dryp den over salaten. Servér med groft brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar