Kyllingesalat med avocado, karrydressing og croutoner
21. april 2022
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Klassisk kyllingesalat med hjemmelavede hvidløgscroutoner smager skønt og er et nemt hverdagsmåltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær brødet i grove tern. Pil og pres hvidløget. Steg brødternene sprøde på en pande med olie og smør i ca. 10 minutter, til de er gyldne og sprøde. Tilsæt hvidløg de sidste par minutter af stegetiden, og krydr med lidt salt og peber.
Skær kyllingekødet i tern, og steg dem i olie på en pande i 6-7 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Krydr med karry, salt og peber.
Rør græsk yoghurt med limesaft, karry, lidt sukker, salt og peber.
Skyl og tør spinaten. Skyl agurken, og skær den i små tern. Vend spinat og agurk sammen med citronsaft i en skål.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i skiver. Skyl forårsløgene, og snit dem fint.
Anret spinatsalaten på et fad, og dryp med olie. Fordel avocado og kylling over salaten, dryp med lidt karrydressing, og drys forårsløg og croutoner over. Servér resten af dressingen til salaten.
Tip!
Rør karrydressingen med en smule vand eller mælk, hvis du ønsker en lidt tyndere dressing til salaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk